Περιοχή

Το Μπατσί, ένα στολίδι της Άνδρου με κοσμοπολίτικο αέρα παράδοσης και ανεμελιάς για αξέχαστες διακοπές

Το Μπατσί είναι ένας παραδοσιακός αλλά και ταυτόχρονα κοσμοπολίτικος οικισμός της Άνδρου που τους καλοκαιρινούς μήνες συγκεντρώνει τον μεγαλύτερο αριθμό επισκεπτών του νησιού για διασκέδαση, φαγητό, μπάνιο στις οργανωμένες ή μη παραλίες, βόλτες στα παραδοσιακά σοκκάκια και έντονη ή…λιγότερο έντονη νυχτερινή ζωή.

Απέχει 7 χιλιόμετρα  από το λιμάνι του Γαυρίου και 27 χιλιόμετρα από τη Χώρα της Άνδρου. Χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω απο τη  θάλασσα, έχει νοτιοδυτικό προσανατολισμό και δύο οργανωμένες απάνεμες παραλίες με ψιλή άμμο. Στο Μπατσί θα βρείτε πολλά μπαράκια, ταβέρνες κάθε είδους και γευστικής απαίτησης, καλοκαιρινό σινεμά αλλά και πολλά εμπορικά τουριστικά καταστήματα, πρακτορεία και γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Αποτελεί μια εξαιρετική λύση για μια κοντινή απόδραση του σαββατοκύριακου αν έρθετε χωρίς μεταφορικό μέσο, δίνοντας μια αίσθηση που μας μεταφέρει σε εποχές ξενοιασιάς και καλοκαιρινής αθωότητας.

Το Μπατσί είναι γνωστό τουριστικό θέρετρο από τη δεκαετία του ’60 και του ’70 και εδώ γυρίστηκαν δύο απο τις πιό γνωστές ελληνικές ταινίες , τα κορίτσια στον ήλιο με τον Γιάννη Βόγλη και οι φουσκοθαλασσιές με τους αλησμόνητους Διονύση Παπαγιαννόπουλο και Μαίρη Αρώνη.

Ξεκινήστε απο τη Villa Bonatsa και χαθείτε στα παραδοσιακά κυκλαδίτικα σοκκάκια του, περπατήστε στην βραδυνή πολύβουη περαντζάδα, πιείτε το ποτό σας σε κάποιο απο τα θαυμάσια καλοκαιρινά μπαράκια , δοκιμάστε παραδοσιακή αλλά και μεσογειακή κουζίνα με τοπικά προϊόντα της Άνδρου στις γευστικές ταβέρνες και εστιατόριά του.

Η Άνδρος σας περιμένει για να την ανακαλύψετε και η Villa Bonatsa για να φιλοξενήσει τις πιό ξεχωριστές και ονειρεμένες σας καλοκαιρινές διακοπές !!